Ølgod
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 31. oktober 2023

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 31. oktober 2023

DR1

05:25  

Jordemoderen VIII (6:10)
Jordemoderen VIII (6:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Søster Julienne drages ind i en konflikt mellem en mor og datter, som begge er gravide. Samtidig går det op for Phyllis Crane, at hun har en beundrer.

05:30  

Jordemoderen VIII (7:10)
Jordemoderen VIII (7:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Lucille har udsigt til en ny romance, og det løfter humøret i Nonnatus House. Samtidig rammes en gravid kvindes mand af nogle uforklarlige smerter, der minder om hans kones symptomer.

06:20  

Fiskerne (2:8)
Fiskerne (2:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. Skipperen Geir drømmer om en ny båd og sælger sin båd Stording. En uventet forøgelse af kvoten gør alt usikkert, da han står uden hovedbåd før makrelsæsonen.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Min far slog min familie ihjel: De efterladte børn
Min far slog min familie ihjel: De efterladte børn Ida var kun syv år gammel, da hendes far slog hendes mor, lillebror og mormor ihjel. Nu tager Ida på en rejse ind i fortiden i håb om at finde svar. For hvorfor skulle Ida overleve, og hvad fik hendes far til at begå drabet?

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:45  

De vilde Shetlandsøer
De vilde Shetlandsøer Østrigsk dokumentar fra 2019. (Wild Shetland) Fra de mindste havfugle til de største giganter i havet. Shetlandsøerne har en dramatisk natur fyldt med nuttede og farverige søpapegøjer, suler der dykker op til 100 meter ned i Atlanterhavet efter fisk- og intelligente spækhuggere, der jagter sæler med klinisk præcision. Tag med til den ultimative eventyrsdestination. En rejse fyldt med skønhed, drama og romantik, men også med rå nådesløs natur.

DR2

06:10  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:35  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Deadline: Kommer der krig mellem Hizbollah og Israel?
Deadline: Kommer der krig mellem Hizbollah og Israel? I kølvandet på konflikten mellem Hamas og Israel stiger spændingerne på Israels nordlige grænse til Libanon. Kampe mellem det israelske militær og den libanesiske militante Hizbollah-bevægelse er på sit højeste siden Libanon-krigen i 2006. Nu frygter FN, at den ulmende konflikt på Israels nordlige grænse kan udvikle sig til en regulær krig mellem de to parter. Hvad er risikoen for at det sker? Og hvad vil det betyde for hele regionen, hvis Hizbollah bliver draget ind i konflikten? Astrid Berg interviewer seniorforsker ved DIIS, Helle Malmvig.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II Prøver at opdrage en puddel

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (3)
Rosa fra Rouladegade II (3) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Kamilla, der gerne vil bage en overraskelseskage til sin farfar, som spiller fodbold og har sin helt egen farfar-hule i haven. Rosa og Kamilla forklæder sig som skraldemænd og sniger sig hjem til farfar, for at finde ud af hvordan kagen skal smage, hvad den skal ligne og hvilken farve den skal have.

05:55  

Ernest & Celestine (10)
Ernest & Celestine (10)

06:10  

Sarah og And (13)
Sarah og And (13)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Maveforgiftning (10)
Bamselægen - Maveforgiftning (10) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Theo og hans tiger-bamse Tesla. Theo er bekymret, fordi Tesla har så frygteligt ondt i maven. Så er det godt, at Bamselægen Sandra som altid er på pletten.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den sure mand har sprættet sovedyr op og bruger dem som sutsko. Han er sikker på, at Motor Mille og Børnebanden ikke kan finde resten af de stjålne sovedyr, for han har gemt dem i et hemmeligt skab. Men han er slet ikke så klog, som han selv tror.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (35)
Hey Duggee (35)

07:35  

Onkel Rejes fede sommerferie (9)
Onkel Rejes fede sommerferie (9) Onkel Reje har fået sin helt egen sekt - en gruppe mennesker, som mener at Onkel Reje må være en slags gud. For han er både gravid, selvom han er en mand, og så er han næsten lige kommet ned fra himlen. Det viser dog ikke at være så lige til, at skulle være gud for andre. Og uden at ville det, kommer Didrik og Skidrik til at give en hjælpende hånd med på en dag hvor der både er lyn, skydevåben og brug for urtete og kosttilskud.

07:50  

Paddington II
Paddington II

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (45)
Vidundervovsen Vaffel (45)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (12)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (12) I skurkenes skjulested tvinger Reichardt Liam til at ændre i Grundloven. Ude i skoven forsøger Kristian og Jose at befri Nikoline fra Staffans fælde. Men kan Kristian, Jose og Nikoline nå frem til bunkeren i tide, eller vil det lykkes Reichard at ændre i Grundloven og gøre kriminalitet lovligt for altid?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:45  

Bryllupsfotograferne (6:6)
Bryllupsfotograferne (6:6) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Bröllopsfotograferna) Brudeparret fra Tyskland og Guatemala vil gifte sig i Sverige, og fotograf Mickael Tannus får til opgave at dokumentere den største og vigtigste dag i deres liv.

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (159)
Antikkrejlerne med kendisser (159) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (158)
Antikkrejlerne med kendisser (158) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXV (21:25)
Antikkrejlerne XXV (21:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (20:25)
Antikkrejlerne XXV (20:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus
Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus Inde på det lave vand, tæt ved kysten, er en hummer ved at bygge sig et sted at bo om sommeren. Men en anden hummer vil bo akkurat det samme sted. Så de to hummere kæmper mod hinanden med deres store klosakse.

09:06  

Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante
Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante I mosen står en plante med mange smukke vanddråber på. Eller sådan ser det i hvert fald ud. For i virkeligheden er det nemlig slet ikke vanddråber. Det er en klistret, dødbringende fælde. Planten hedder soldug. Det er en kødædende plante, og den venter på sin frokost.

09:15  

Sød, nuttet og i fare - De hjemløse egern fra Farum (10)
Sød, nuttet og i fare - De hjemløse egern fra Farum (10) I Carl og Gustavs have bliver det store træ fældet, men der er en egernrede indeni. Da træet falder, falder også tre egernunger ud på græsplænen. Brødrene ser ungerne og beslutter at redde dem. Først kommes ungerne i en kasse med hø og redemateriale. Da træet er helt væk stiller de egernungerne ud i haven og krydser fingre for at egernmor kommer og finder sine små unger. Men det skal ske inden det bliver aften, for ellers er drengene bange for at ungerne bliver spist af andre dyr.

09:25  

MikroMakkerne - Regnorm
MikroMakkerne - Regnorm MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på det mærkelig dyr regnormen. De bygger et regnormehotel for at undersøge, hvordan livet er under jorden!

09:35  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:00  

Alices eventyr - Glædelig dronninge-jul
Alices eventyr - Glædelig dronninge-jul

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (5) - Aldabra-skildpadden
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (5) - Aldabra-skildpadden Sebastian er taget til øen Zanzibar. Her vil han prøve at finde en abe, som kun findes på denne ø. Den fire-fingrede Colobusabe. Han vil også se om han kan finde et af de dyr, der kan blive blandt de ældste i verden - den helt utroligt store Aldabra-skildpadde.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at hajen aldrig står stille? Se med når Kristian og Katrine dykker med hajer, og se om det lykkes sportshajen Spooky at få jagthajen Lonnie i form til at fange fisk.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den Sure Mand på havnen har taget alle børnenes festlige fødselsdagsting, så nu kan de ikke holde fødselsdage. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fødselsdagstingene tilbage.

11:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være stuntmand. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "7". Heldigvis er der fødselsdag på restauranten, så de servere en stor kagemand. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:45  

Vilde venner (6)
Vilde venner (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Alexander og Bastian, der har vagten i klubhuset. De skal muge ud hos kaninerne, redde en flok harekillinger og hjælpe en hel andefamilie med at komme ud og svømme.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Agurker og aggressive gæs
Frank & Kastaniegaarden - Agurker og aggressive gæs Der skal smages på agurker, og Alma og Johan giver deres bud på, hvad der skal dyrkes fremover på Kastaniegaarden. Hunden Kaysa bliver jagtet af de mere og mere aggressive gæs, og Frank må trøste hende med, at det altid er øksen som vinder til sidst. Danske tagudhæng er alt for kedelige, mener Frank, og går i gang med at lave norsk inspirerede tagudhæng på møllehuset.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Makeover og Møllehus
Frank & Kastaniegaarden - Makeover og Møllehus Børnene er sendt på sommerferie hos bedsteforældrene, og det giver Frank og Theresa mulighed for at give køkkenet den helt stor overhaling. Bordpladen skal limes, skufferne gnides med stearin og de lerklinede vægge shines up. At høste med le er hårdt arbejde, så for at skåne sine albuer skårlægger Frank kornet med sin traktor og bruger energien til at sætte vinduer i møllehuset.

12:45  

Nak & Æd - et krondyr på Sjælland (2:10)
Nak & Æd - et krondyr på Sjælland (2:10) Sæson 7 (2016). Det er januar. Jørgen og Nikolaj har slået lejr ved Danmarks største lavmose i det vestlige Sjælland. Denne gang er det Nikolaj, der svinger taktstokken. Han er nemlig på hjemmebane, men Jørgen er i tvivl om, hvorvidt der overhovedet findes krondyr i netop dette område, eller om Nikolaj har forvekslet stedet med Dyrehaven. Nikolaj er fast i troen, og skal denne gang bevise, hvad den sjællandske natur har at byde på. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed Sendt først gang 16.10.2016

12:45  

Nak & Æd - en sneppe på Bornholm (1:10)
Nak & Æd - en sneppe på Bornholm (1:10) Sæson 7 (2016). Selvom kalenderen viser december måned, så er solskinsøen blevet destination for de to kammerater, der forhåbentlig får succes på sneppejagten. Men onde tunger vil mene, at sneppen ikke befinder sig på klippeøen på denne årstid. Kokken håber på en menu med små, fine snepper, men det kræver fuld koncentration fra Jørgen på jagten, hvis ikke de skal ende med at spise et ægte bornholmsk ornehoved. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed Sendt først gang 15.10.2016

13:35  

Hammerslag 2016 (3)
Hammerslag 2016 (3) I aften starter Hammerslag i Sebbersund i Nordjylland. Det første hus, mæglerne skal gætte en pris på, er et gammelt stråtækt hus fra 1887, som blev brugt som aftægtsbolig for Sebber Kloster. Vi kører sydpå til Aars, hvor der skal gættes pris på en bolig med en stor have. Hvad mon det betyder for prisen? Aftenens udsendelse slutter i Mariager, hvor mæglerne skal se på et hus med udsigt over Mariager fjord. Vært: Christian Degn

14:20  

Kender Du Typen? 2018 - Med kosttilskud og rod i skuffen
Kender Du Typen? 2018 - Med kosttilskud og rod i skuffen Hvilken kendt dansker har et skotøjsæskelåg hængende som kunst på sin væg? Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal gætte, hvem der har et passioneret forhold til mode, kunst og sin affaldssorteringsspand, når Kender du Typen? besøger en stor lejlighed i centrum af København. Vært: Mads Steffensen

14:20  

Kender Du Typen? 2018 - Med pallesofa og poseklemmer
Kender Du Typen? 2018 - Med pallesofa og poseklemmer Hvem er det, som ikke er bleg for at bruge en poseklemme som hårspænde? Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal gætte, hvem der bor i et vaskeægte "DIY-hjem", og som kaster sig over nogle ganske alternative hobbies sammen med sin mand, når Kender Du Typen? besøger det nordøstlige Amager. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

12:25  

Ramajetterne II (10)
Ramajetterne II (10) Panikken spreder sig i Ramasjang Lufthavnen. Der er ingen fly i luften, ingen kufferter i bagagekælderen og Sus har ikke været på vingerne i tre dage. Ender lufthavnen med at lukke?!

12:49  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! De glade drenge fra Team Hippie giver Bonderøvene kamp til stregen i den første semifinale. Det kommer til at gå vildt for sig, når de to hold skal køre om kap på Striben, undgå at glide når Specialbanen byder på et underlag af spejlblankt is, og gi' den max gas på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den første plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

13:20  

Op og Hop II (8)
Op og Hop II (8) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Sebastian, der tager på overlevelsestur i Australien.

13:30  

Monster Buster
Monster Buster Magnus er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med grønt og slimet tøj, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Da en invitation til at deltage i en ekspedition til Mt. Bhilka dukker op, melder Sprinter og Riwahl sig. De må nu dyste om at være den, der når toppen først. Riwahl snyder sig til sejren, men det hele viser sig at være en fælde fra Cleopatra, som troede, Sprinter ville vinde. Sprinter må redde ham, men har han lyst til det, når Riwahl har snydt?

13:55  

Oda Omvendt II (8)
Oda Omvendt II (8) For at bekæmpe Balders tidstyveri, laver Oda Omvendt en slow motion-knap på sin zapper. Anissa går på line, men det vil Balder ikke have, for det tager for lang tid. Balder hurtig-zapper Anissas forældre, så de kan lære Anissa, hvordan man bedst udnytter den sparsomme tid. Heldigvis kommer Oda Omvendt til hjælp og laver en tidslomme af børnetid til Anissa og hendes forældre. Oda og Balder har en zapperduel, der ender galt.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Sprinter synes, det er synd for Leo, at hun er så lille. Der er jo ikke noget super i at være lille - tværtimod. Han vil derfor hjælpe hende og har opfundet en maskine, der kan lave om på tings størrelse! Leo har det dog helt fint med at være lille... Sprinter kunne faktisk lære noget af, at se tingene fra et andet perspektiv.

14:05  

Storm på Stillevænget (1:24)
Storm på Stillevænget (1:24) Familien Storm ankommer til deres nye hjemby Jernkrogen, men huset de har købt med adressen Stillevænget 3, lever ikke helt op til forventningerne. Desuden viser naboerne sig at være en mildest talt temmelig broget flok.

14:20  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

14:35  

Kika og Bob (4)
Kika og Bob (4) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:05  

Fader Brown IV (3:10)
Fader Brown IV (3:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Fader Brown efterforsker hvorfor en forhenværende bøddel er blevet forgiftet.

15:05  

Fader Brown IV (5:10)
Fader Brown IV (5:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Fader Browns ærkefjende Flambeau får Fader Brown til at hjælpe sig med at stjæle pavens gave til dronningens kroning.

15:50  

Fader Brown IV (4:10)
Fader Brown IV (4:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) En vanvittig komiker har svoret at hævne sig. Fader Brown bliver viklet ind i komikerens hævntogt.

15:50  

Fader Brown IV (6:10)
Fader Brown IV (6:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Lady Felicias kører uforsvarligt, og havner i hospitalssengen ved siden af Mrs. McCarthy.

16:35  

Jordemoderen VIII (9:10)
Jordemoderen VIII (9:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Det er på tide, at søster Frances begynder at yde fødselshjælp på egen hånd. Det mener moder Mildred i hvert fald. Trixie tager sig af en nybagt mor, der viser sig at have gonorré.

16:35  

Jordemoderen VIII (8:10)
Jordemoderen VIII (8:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Moder Mildred vender tilbage til Nonnatus House og forsøger at hjælpe en dokarbejderfamilie, der kæmper med alvorlig sygdom på grund af dårlige arbejdsforhold. Samtidig tager Lucille sig af en ugift teenagemor, som ønsker at beholde sit barn.

17:30  

Nations League: Danmark - Wales (k), direkte
Nations League: Danmark - Wales (k), direkte

DR2

17:25  

Ditte Hansen har en plan: Mere botox til folket
Ditte Hansen har en plan: Mere botox til folket Hvor ligger skuespilleren Ditte Hansen på en skala fra 1-10 og hvor ligger du selv? I en verden af boostede bryster, rynkeløse ansigter og tiktok filtre er det svært ikke at blive utilfreds med sig selv. Men skal man sammen med et rekordstort antal danskere bare kaste sig ud i diverse skønhedsgreb eller skal man skamme sig hele vejen hen til botox køen?

TVR

15:00  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:10  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:50  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:15  

Karlas Fantalastiske Klasse - Fodboldkampen
Karlas Fantalastiske Klasse - Fodboldkampen Karla og Spy spiller fodboldkamp mod Heinz og Flemming. Det ser ud til, at drengene vinder stort, indtil Flora dukker op.

16:25  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII

16:49  

Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv
Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv En sulten husmår er på jagt efter noget at spise. Da den ser en musvåge flyve væk fra sin rede, kravler husmåren op til reden, for at stjæle et æg. Spørgsmålet er om musvågen opdager æggetyven, før den slipper væk?

16:55  

Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven
Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven Et rålam er alene mens dets mor er ude for at finde mad. Ikke langt derfra er en ræv på jagt. Men rålammet gemmer sig godt i det høje græs. Det må ligge helt stille, for ikke at blive opdaget og spist af ræven.

17:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:05  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:19  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Allosaurus var så høj som en stor bus og vejede som 100 førskolebørn tilsammen. Den havde dødbringende tænder, der var skæve. Hvis den tabte en tand, voksede der bare en ny ud.

17:21  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Hvis du har kigget på alle episoderne af Dinolaboratoriet, har du en god chance for at fuldføre denne Dinosaur quiz. Gør dig klar!

17:25  

Trex
Trex Trex er træt af at kaste med pinde, men desværre så er postbuddet Snotty Kuvertsen i løbesporet og cykler. Heldigvis får Simon en rigtig god idé, som gør at både Trex og Snotty får motion.

17:30  

Vilde venner (10)
Vilde venner (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal gøre rent i egernburet, klippe alle fårene og så skal de ud og redde en krageunge, der sidder fast i et fodboldmål.

17:51  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John handler ind med oldemor, men det er ikke en god ide at slippe dilleren løs i supermarkedet. Varerne flyver vildt omkring, og pludselig er der vand overalt, og en haj er sluppet løs.

17:55  

F for får V (3)
F for får V (3)

DR1

18:45  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:55  

Nations League: Danmark - Wales (k), direkte
Nations League: Danmark - Wales (k), direkte

20:00  

Nak & Æd (4:8) - en gnu i Zimbabwe
Nak & Æd (4:8) - en gnu i Zimbabwe Jørgen og Nikolajs rejse fortsætter i Zimbabwe. De to venner beslutter sig for at vil se det smukke i et dyr, som mange ellers synes er grimt. Denne gang er det nemlig gnuen, de håber på at kunne sætte tænderne i. Det skal vise sig, at jagten på gnuen kommer til at kræve det ypperste af de to kammesjukker, hvis ikke tænderne i stedet skal sættes i et spøjst lille pelsdyr, som hævdes at være beslægtet med elefanten.

DR2

18:00  

Hitlers arktiske krig (2:6) Kapløbet om Norden
Hitlers arktiske krig (2:6) Kapløbet om Norden Finsk dokumentarserie fra 2021. (Untold Arctic Wars) Den tyske hær har desperat brug for mere jernmalm. Hitler har kig på Norge og især havnebyen Narvik, hvorfra svensk jernmalm bliver eksporteret. Også Storbritanniens Winston Churchill arbejder på en besættelsesplan for den norske kyst. De allierede og nazisterne kæmper om at kontrollere transporten af mineralerne i de barske nordnorske bjerge. Kan de allierede trænge nazisterne op i en krog?

18:55  

Stalins berygtede Gulag (2:3)
Stalins berygtede Gulag (2:3) Fransk dokumentarserie fra 2019. (Goulag, une histoire soviétique) Stalin etablerer flere Gulag-lejre. Efterhånden fungerer de som et fængselssystem, der i 1935 huser over en million fanger. Hensigten med lejrene er at eliminere medlemmer af det kommunistiske parti og andre, der truer Stalins enevælde. Massehenrettelser og anholdelser stiger, og folket lever i frygt. Da Tyskland angriber Sovjetunionen i 1941, bliver forholdene i lejrene værre end nogensinde før.

19:55  

Pokalfodbold: F.C. København - FC Midtjylland, direkte
Pokalfodbold: F.C. København - FC Midtjylland, direkte

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da McFælde og hans håndlangere forsøger at fange en surikat, ender de med at udgrave og ødelægge hele deres levested. Nu må Petronix-redderne redde surikaternes levested, så de kan komme hjem igen.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (2)
Svampebob Firkant VIII (2) Drive in + En stor kanon

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Ernst glæder sig til slik eller ballade og græskarlygter. Edith og Bo vil hellere blive hjemme. Men Arthur har en hemmelig mission og forærer Ernst et meget særligt kostume.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

21:50  

Top dog (1:8)
Top dog (1:8) Svensk thrillerserie fra 2020. Juristen Emily vil frem i verden. Den nyligt løsladte Teddy vil ud - ud af kriminaliteten og væk fra sit gamle liv. De to har absolut intet til fælles. Men snart hvirvler en gådefuld kidnapning den umage duo ind i en beskidt sammensværgelse, hvor intet er, hvad det synes at være.

22:35  

Top dog (2:8)
Top dog (2:8) Svensk thrillerserie fra 2020. Hver for sig efterforsker Emily og Teddy rigmandssønnen Philips forsvinden. Nu kontakter Philip uventet sin bankmand. Han beder om at få overført 15 millioner til køb af en eksklusiv lejlighed. Bankmanden aner uråd og kontakter Philips far. Emily og hendes advokatfirma får til opgave at finde ud af, hvad der foregår.

23:20  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (3:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (3:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Snart sætter vinteren for alvor ind. Deltagerne kæmper for at etablere sig i det barske, fremmede terræn og forsøger at hente inspiration fra deres tidligere erfaringer i eksperimentet. En deltager kæmper for at finde et solidt fundament i det drivvåde miljø - mens en anden håber, at det velkendte terræn giver en fordel.

DR2

21:00  

Pokalfodbold: F.C. København - FC Midtjylland, direkte
Pokalfodbold: F.C. København - FC Midtjylland, direkte

22:40  

Colosseums blodige historie (2:8)
Colosseums blodige historie (2:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Colosseum) I 83 e.Kr. giver den nye kejser Domitian bygmesteren Haterius en ordre. Han skal tilføje et komplekst netværk af underjordiske tunneller under Colosseum: hypogeum. Haterius prøver at tilfredsstille den almægtige kejsers voksende krav. Men han er under et ekstremt pres for at skabe et antikt arkitektonisk vidunder, inden Domitians lege finder sted. En fiasko kan koste ham livet. Uegnet for børn.

23:25  

Monarkiets myter (2:6)
Monarkiets myter (2:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royal History's Myths and Secrets) Dronning Elizabeth I's sejr over Den Spanske Armada er blevet fortalt og genfortalt i generationer for at fremstille Storbritannien som en storslået nation. Men hvad nu, hvis billedet af Elizabeth 1. som en krigerisk og sejrende dronning er skabt af en række myter og hemmeligheder? Historiker Lucy Worsley går på jagt efter sandheden.

TVR
DR1

00:05  

Fader Brown III (14:15)
Fader Brown III (14:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Fader Brown bliver informeret om, at den koleriske biskop Talbot vil blive myrdet. Fader Brown er sammen med Talbot, da et skud rammer et andet offer, Albert Davies. Men hvad ligger bag informationen om attentatet på biskoppen, og hvad er sammenhængen mellem ham og en række forbudte teaterstykker?

00:05  

Fader Brown IV (1:10)
Fader Brown IV (1:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) En B-filminstruktør kommer til Kembleford og bliver myrdet. Fader Brown efterforsker mordet.

00:50  

Taggart: Kampklar
Taggart: Kampklar Skotsk krimi fra 2005. (Taggart: Do or Die) En rekrut findes død under en militærøvelse, og senere bliver en eks-soldat fra samme kaserne myrdet af en skarpskytte. Robbie Ross flytter ind på kasernen i et forsøg på at komme til bunds i sagen, men mødes af en mur af tavshed. Vil det lykkes ham at lokke oplysninger ud af de tavse rekrutter, før morderen slår til igen? Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Morag Fullarton.

02:00  

Rick Steins elskede Cornwall (13:15)
Rick Steins elskede Cornwall (13:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) I Cornwall fusionerer historie og legende. Rick besøger landsbyen Tintagel, der er uløseligt forbundet med Storbritanniens største legende kong Arthur. Derefter går turen til Camborne, der tidligere var et af de rigeste tinminedriftsområder i verden. Og på Roseland-halvøen møder Rick en familie, der dyrker det eksotiske krydderi safran.

02:00  

Rick Steins elskede Cornwall (12:15)
Rick Steins elskede Cornwall (12:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Denne gang er Rick på den smukke Roseland-halvø. Han begynder sin rejse på et sted, der menes at være besøgt af Jesus. I den maleriske by St. Mawes oplever han et af Cornwalls mest luksuriøse hoteller - og viser, hvordan man tilbereder en bøf ordentligt og laver en perfekt bearnaisesauce.

02:30  

Antikkrejlerne XXV (19:25)
Antikkrejlerne XXV (19:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

02:30  

Antikkrejlerne XXV (18:25)
Antikkrejlerne XXV (18:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:15  

Antikkrejlerne med kendisser (157)
Antikkrejlerne med kendisser (157) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

03:15  

Arving ukendt II (6:6)
Arving ukendt II (6:6) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Rischard Lewkowiez har Downs syndrom og bliver efterladt på et børnehjem i Malmø i 1953. Kattis Ahlström og Niklas Källner forsøger at forstå, hvorfor han aldrig genså sine forældre. De kommer på sporet af en grum historie, som begynder i ghettoen i det nazibesatte Lodz og slutter med, at en slægt får svar, som de har søgt efter i generationer.

DR2

00:25  

Hjemsøgt (1:4) Poltergejst i Enfield
Hjemsøgt (1:4) Poltergejst i Enfield Britisk dokumentarserie fra 2022. (Hauntings) I 1977 tog politiet ud til et hus i Enfield, London, til et rapporteret indbrud - møbler var blevet flyttet, og der havde været høje bankelyde. De to betjente kunne nu ikke finde tegn på indbrud, men de så bl.a. en stol glide flere meter hen ad gulvet af sig selv. Det var blot den første af mange ekstraordinære hændelser, der kulminerede med spøgelsesagtige stemmer og levitation. Den dag i dag er de mystiske aktiviteter i huset svære at forklare.

01:15  

De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie (7:7)
De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie (7:7) Amerikansk dokumentarserie 2018. (Eli Roth's History of Horror) "Ender jeg i Himmelen eller Helvede?" Man har kendt til spøgelsesfilm siden filmens barndom. Spøgelseshistorierne viser os det hinsides fyldt med rastløse sjæle - hvor nogle er venlige, og andre er livsfarlige. Men de repræsenterer alle mysteriet om, hvor vi forsvinder hen, når vi dør.

02:00  

Gode grin - Historien om den amerikanske sitcom (7:8) Virkelighedsflugt
Gode grin - Historien om den amerikanske sitcom (7:8) Virkelighedsflugt Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (History of the Sitcom) Når verdens ulykker, krige og trængsler bliver for meget, er et godt grin tiltrængt. De forskellige årtiers komedieserier afslører amerikanernes samfundsmæssige trængsler, fra 1960'ernes 'Gilligan's Island' til 80'ernes og 90'ernes 'Hænderne Fulde'. Samtidigt ændrer selve sitcom-formatet sig med animerede serier som 'The Simpsons' og 'BoJack Horseman'. Velkommen til 'A Good Place', hvor man kan glemme virkeligheden for en stund.

02:40  

USA's vilde madkampe (3:16) Kend din cola
USA's vilde madkampe (3:16) Kend din cola Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) New York i 1970'erne. Vietnam-krigen raser, inflation er høj, og oliekrisen kradser. Én ting er stabil i en usikker verden: Coca-Cola. Siden begyndelsen i 1886 er virksomheden blevet en global supermagt. Men så lancerer Pepsi en blindsmagning blandt almindelige forbrugere og bruger den i deres reklamer. Coca-Cola er truet. Få år senere får begge firmaer nye ledere, og rivaliseringen når nye højder - bl.a. med Michael Jackson i centrum.

02:40  

Volvorøveren: Smuglerfamilien
Volvorøveren: Smuglerfamilien Historiebloggeren Regitze opdager tilfældigt en stor hemmelighed i sin familie: Den berygtede Volvorøver kommer ofte i hendes mormors barndomshjem, fordi han er nær ven med Regitzes oldefar. Den intetanende familie må se måbende på, da begge mænd pludselig bliver arresteret - den ene for cigaretsmugling og den anden for adskillige bankrøverier. Hvad har Volvorøveren og oldefaren haft gang i? Og hvorfor har ingen i familien nogensinde talt om det?

03:10  

Kærlighed i terapi II (2:9)
Kærlighed i terapi II (2:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Couples Therapy) Christine har PTSD, der stammer fra hendes barndom, og det kommer op til overfladen. Josh er seksuelt frustreret, hvilket han giver udtryk for. Erica afslører sine vrede og bitre følelser overfor Sean. Og Brock kæmper for at afsløre Kristis svig og svigt.

03:40  

Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest
Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest Dybt inde i Rold Skov i Nordjylland ligger det sted, hvor Kongehuset og den danske regering skulle overleve og styre Danmark, hvis atomkrigen brød ud. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff går på opdagelse i de mørke tunneler og forestiller sig livet under jorden efter ragnarok. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 28.01.13

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, OELGOD.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1025205934